Excellars AS

A leading importer of wine to the Norwegian market.

Se hele utvalget til Excellars AS

Excellars AS is a leading importer of wine to the Norwegian market. We have an exciting portfolio consisting of wines that we have tailor-made for the Norwegian market as well as internationally renowned wine brands. Our best-known brands are Doppio Passo, Pietro di Campo, Cantina di Soave, Les Fumée Blanches, Château Bonnet, Monteraponi, Weingut Pflüger and Johan Bihn Liebfraumilch. Excellars is a part of Arcus Gruppen - the leading supplier of wine to the Norwegian market

“Norway’s most commercial wine company”

— Excellars

Excellars experts

The team

Line Berg Johansen 51078 Version 2 Copy 1

Line

Portfolio Manager

Extensive experience from the Wine trade. With Excellars since 2014

Thomas Erlend Jensen 51122 Version 2 Copy 1

Thomas E

Managing Director

Master in Economics and Business Administration, Norwegian School of Economics (NHH). Mastère en Commere des Vins, Bugundy School of Business. With Excellars since 2014.

Våre produsenter

Az. Agr. Monteraponi

Monteraponi er en vakker eiendom på 200 hektar, midt i indrefileten av Chianti Classico. Eiendommen har 10 hektar med vinmarker under dyrking, og det resterende arealet er stort sett uberørt skog. Den eldste bygningen på Monteraponi er fra slutten av...
— Les mer — Se alle produkter

Cant. di Soave

Cantina di Soave ble etablert i 1898 og er i dag en av Italias største og mest anerkjente vinprodusenter. Cantina di Soave kontrollerer 6000 hektar vinmarker i Veneto, 48% av Soave DOC området, 43% av Soave Classico og hele 49%...
— Les mer — Se alle produkter

Casa Vinicola Botter

Doppio Passo - en folkelig “Mini-Amarone” For 10 år siden vakte den den fruktige og generøse vinen fra Sør-Italia stor oppmerksomhet i vinkretser. Av kjennere ble den omtalt som en mini-Amarone. I 2016 skaper Doppio Passo igjen overskrifter når den...
— Les mer — Se alle produkter

André Lurton

André Lurton er en av de viktigste produsentene i appellasjonene Entre-Deux-Mers og Pessac-Léognan. Han ble født på Château Bonnet i 1924, og har bodd der siden. Han var mannen bak oprettelsen av kvalitetsappellasjonen Pessac-Léognan i 1987, noe som stoppet utvidelsen...
— Les mer — Se alle produkter

Pietro di Campo

En smak av piemonte I Piemonte produseres noen av Italias mest anerkjente røde viner laget av Barbera, Nebbiolo og Dolcetto druer. Områdets fascinerende og vakre landskap, gastronomi og vin i verdensklasse er nok forklaringen på hvorfor norske konsumenter har oppdaget...
— Les mer — Se alle produkter

François Lurton

Etter drøye 25 år i vinverdens toppskikt er François Lurton fremdeles like aktuell. Vin som sysselsetting var kanskje selvsagt med tanke på pappa André - en levende legende i vinverden. På slutten av 80 og 90 tallet jobbet François som...
— Les mer — Se alle produkter