Masi Campofiorin 2012

En vin i ripassostil med smak av sødmefull frukt. eN skikkelig "allround" vin som er god både med og uten mat.

Friskhet

Fylde

Garvestoffer

Sødme

Kr. 160,900,75 l - 13.0%

Passer til

Storfe, lam og sau og storvilt.

Smak

Litt utviklet, bløt og litt sødmefull, fint innslag av mørke bær, litt tørket frukt, urter, lakris og fat.

Lukt

Aroma med preg av røde og mørke bær, litt tørket frukt, lakris og fat.

Farge

Dyp rød.

Serveringstemperatur

Fra 16 til 18 grader

Lagringsgrad

Drikkeklar nå men kan også lagres

LAND

Italia

DISTRIKT

Valpolicella Classico, Veneto

PRODUSENT

Masi Agricola

Historien om Masi er historien om en familie og deres vinmarker i Verona, i Veneto. Navnet Masi kommer fra vinmarkene Vaio dei Masi, i hjertet av Valpolicella Classica, som familien... Les mer

Produksjonsmetode

Dobbel fermentering. 24 mnd. fatlagring, 6 mnd. flaskemodning før salg.

Importør

Symposium Wines AS

Årgang

2015

Vecturanummer

0

Varetype

Rødvin

Varenummer

333901

Produktutvalg

Basisutvalget

Korktype

Naturkork

Emballasjetype

Engangsflasker av glass

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Print produktark Print smaksnotat Last ned bilde