Heyday Wines

Heyday-Wines-logo-–-Kopi.jpg?mtime=20220207133040#asset:79242

Et av målene da jeg startet Heyday var å skulle tilby markedet fantastiske viner i alle priskategorier. Å finne god og dyr vin er ikke vanskelig, for dem er det mange av. Men å finne god og rimelig vin, det er en større kunst. Mye av min tid har derfor vært dedikert til å finne viner med fantastisk forhold mellom kvalitet og pris.

I dette arbeidet har det vært naturlig å skape egne merkevarer. I vinens verden betyr dette at jeg blender og selekterer viner som gode samarbeidspartnere, vinprodusentene, lager. Vi har så tappet disse under eget navn og med egne designede etiketter. I noen tilfeller innebærer det også at vi kjøper vinen i bulk, dvs i stort kvanta, og tapper det på slutt-emballasjen her i Norge. Dette gir besparelser i fraktkostnader som gir rimeligere viner til deg som sluttkunde, og det er også bra for miljøet at man frakter mindre flasker over lange distanser.

I arbeidet med å utvikle egne merkevarer er aut¬entisitet, kvalitet og troverdig det viktigste, både når det gjelder selve vinen, emballasjen og designet.

Her er noen av våre egne merkevarer, som alle er typeriktige viner fra sine respektive områder. Jeg håper de faller i smak!