Az. Agr. Sylla Società Semplice

Mauro Sebaste er sønnen til Sylla, en legende og kjent vinekspert i Langhe. Når hun gikk vekk startet Mauro å lage vin selv, og idag driver han og fruen vingården Mauro Sebaste. Den nye generasjonen, datterene Sylla og Angelica, jobber og i familiebedriften.

Mauro sebaste 2000x0 c default

Om Mauro Sebaste

Mauro har 30 ha med nøye utvalgte vinmarker i Alba, Serralunga, Barolo, La Morra, Verduno, Vinchio, Diano d’Alba, Montelupo, Mango, Piobesi d’Alba e Vezza d'Alba. Mauro er innvolvert i alle deler av vinifikasjon og vinmaking; kontrollerer jordsmonn, jobber med trimming, green harvest og når det er tid å høste organiserer han alt personlig og er delaktig i å kontrollere alle druene som blir valgt ut. Alt blir plukket for hånd og går gjennom flertallet selektioner før de ender opp i gjæringstanken. Han er meget detaljstyrt både i vinmarken og i vineriet. 

Deres produksjonsanlegg er innovativt, moderne og energisparende. I vinkjelleren flyttes vinene rundt i forskjellige fat for å gi vinen eksakt den stil som Mauro mener er riktig for hver enkelt vin. Totalt produseres rundt 120'000 flasker vin per år

Sebaste Mauro Famiglia 09