Vi er Vingruppen!

— Norges største og råeste vinselskap

Lidenskap og engasjement skal gjennomsyre hele vår business. Stadig mer kunnskapsrike kunder stiller høyere krav til oss, derfor har vi samlet de største merkevarene i verden, små og spennende vinhus, samt våre egne merkevarer i Vingruppen.

Vingruppen AS er et heleid datterselskap av Arcus Gruppen og igjen et holdingselskap for Vinordia ASVinuniq ASArcus Wine Brands ASSymposium Wines AS og Excellars AS.

Bilde av Selskaper Logoer

Salgsteam

Snakk med oss, ring oss, spør oss, smak med oss – vi er her for deg!

Du er viktig for oss og vi ønsker å dele vår lidenskap og kunnskap om vin med deg. Vi ser frem til et aktiv år hvor vi lover deg spennende messer, vinsmakinger og arrangementer I regi av Vingruppen. Vi sees på #vinbakslottet

Thomas Patay

Thomas

Managing Director

Marianne Tyldum

Marianne

Markedssjef

Med gull i globetrotting og hotellfagskole i Sveits. En livsnyter med forkjærlighet for Chablis og Champagne!

Alex Michaelsen

Alex

Salgssjef, Oslo

Alltid glad, med bakgrunn fra restaurant bransjen og en øye for detaljer. Vin står øverst på min liste over alle medisiner!

Henrik Knutsson 73 1

Henrik

Distriktssjef Oslo, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust- og Vest-Agder, Rogaland

Vingruppens svenske innslag regjerer på høyde og sjarm. Engasjert restaurantmenneske med sommelier utdannelse som alltid leter etter overraskelse i vinverden.

Nora Gundersen 88 1

Nora

Distriktssjef Oslo, Hordaland, Nordland, Sogn og Fjordane

Eksotisk innslag fra Bodø med fartstid fra Bergen og Oslo. Fagutdanning i vin og brennevin fra Beverage Academy Norge. Oppdaget Sør-Afrikas fantastiske mangfold under studieopphold, men dupper aller helst tungen i søt riesling!

Nina Merei 20 1

Nina

Permisjon til sommer 2017

Med fagbrev som servitør og sommelierutdanning står service og kvalitet høyt. Sprudlende glad for å få lov til å jobbe med hobbyen sin: VIN

Hanne Wexelsen 14 1

Hanne

Salgs- og markedskoordinator Oslo, Østfold

Med fokus på kunder og service kommer lang erfaring fra Vinmonopolet og Vingruppen godt med. Vinkelner med sans for det gode liv!

Stian Gjefsen Uten Ramme

Stian

Distrikssjef Oslo, Trondheim, Oppland, Hedmark, Troms og Finnmark

Energisk fyr med bakgrunn fra Vinmonopolet, restaurant og med sommelierutdannelse. Litt for glad i mat, riesling, nebbiolo og champagne.

Vin bak slottet

En flott 1800-tallsvilla I inkognitogaten 24c, noen steinkast bak det kongelige slott, har Vingruppen innredet et utstillingsvindu mot kunder og... Les mer →