Vi er Vingruppen!

— Norges største og råeste vinselskap

Lidenskap og engasjement skal gjennomsyre hele vår business. Stadig mer kunnskapsrike kunder stiller høyere krav til oss, derfor har vi samlet de største merkevarene i verden, små og spennende vinhus, samt våre egne merkevarer i Vingruppen.

Vingruppen AS er et heleid datterselskap av Arcus Gruppen og igjen et holdingselskap for Vinordia AS, Vinuniq AS, Arcus Wine Brands AS, Symposium Wines AS og Excellars AS.

Bilde av Selskapslogoer

Salgsteam

Snakk med oss, ring oss, spør oss, smak med oss – vi er her for deg!

Du er viktig for oss og vi ønsker å dele vår lidenskap og kunnskap om vin med deg. Vi ser frem til et aktiv år hvor vi lover deg spennende messer, vinsmakinger og arrangementer i regi av Vingruppen.

Thomas Jensen 2020

Thomas

Sales Manager

Siviløkonom med mastergrad i Vin fra Burgundy School of Business. Vinkarrieren har gått fra sommerhjelp på Vinmonopolet til salgssjef i Vingruppen.

Nina Fredagsvik 2020

Nina

Account Manager, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland

Med fagbrev som servitør og sommelierutdanning står service og kvalitet høyt. Sprudlende glad for å få lov til å jobbe med hobbyen sin: VIN

Hanne Wexelsen 2020

Hanne

Salgs- og markedskoordinator Oslo, Østfold, Troms, Finnmark. Kjedekoordinator

Med fokus på kunder og service kommer lang erfaring fra Vinmonopolet og Vingruppen godt med. Vinkelner med sans for det gode liv!

Lars Hunnes

Lars

Area Sales Manager Oslo, Viken, Rogaland. Skiresorts

Kjenner restaurantbransjen fra A til Å, har jobbet med øl og vinimport og kan skilte med erfaring fra vinproduksjon i Sør-Afrika så vel som sommelier-tittel. Med Lars solide kompetanse er vinvalget i trygge hender!

Ivan Chiquiar

Ivan

Area Sales Manager Oslo, Vestfold, Telemark, Agder, innlandet, Vestlandet

Vingruppens utenlandske innslag har bred erfaring innenfor restaurantbransjen både internasjonalt og fra våre hjemlige traker. Ivan er i konstant jakt på gode mat - og vinkombinasjoner, og smilet er som bredest når vinen er fra sitt kjære hjemland Argentina

Eirik Andersen 52444 Version 2 Copy

Eirik Andersen

Managing Director

Benjamin Eklund 82 Kvadrat Web

Benjamin

COO

Tone Pedersen 147607 Web

Tone

Marketing Manager