Vi er Vingruppen!

— Norges største og råeste vinselskap

Lidenskap og engasjement skal gjennomsyre hele vår business. Stadig mer kunnskapsrike kunder stiller høyere krav til oss, derfor har vi samlet de største merkevarene i verden, små og spennende vinhus, samt våre egne merkevarer i Vingruppen.

Vingruppen AS er et heleid datterselskap av Arcus Gruppen og igjen et holdingselskap for Vinordia ASVinuniq ASArcus Wine Brands ASSymposium Wines AS og Excellars AS.

Bilde av Selskaper Logoer

Salgsteam

Snakk med oss, ring oss, spør oss, smak med oss – vi er her for deg!

Du er viktig for oss og vi ønsker å dele vår lidenskap og kunnskap om vin med deg. Vi ser frem til et aktiv år hvor vi lover deg spennende messer, vinsmakinger og arrangementer I regi av Vingruppen. Vi sees på #vinbakslottet

Eirik Andersen 52444 Version 2 Copy

Eirik Andersen

Managing Director

Marianne Tyldum

Marianne

Markedssjef

Med gull i globetrotting og hotellfagskole i Sveits. En livsnyter med forkjærlighet for Chablis og Champagne!

Benjamin Eklund 82 Kvadrat Web

Benjamin

Salgssjef, Oslo

Svensk salgssjef, som nok er litt mer interessert i biler og tall enn de fleste. Siviløkonom med lang erfaring fra Vingruppen og Arcus med stort fokus på salg!

Henrik Knutsson 73 1

Henrik

Distriktssjef Oslo, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust- og Vest-Agder, Rogaland

Vingruppens svenske innslag regjerer på høyde og sjarm. Engasjert restaurantmenneske med sommelier utdannelse som alltid leter etter overraskelse i vinverden.

Nina Merei 20 1

Nina

Account Manager, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland

Med fagbrev som servitør og sommelierutdanning står service og kvalitet høyt. Sprudlende glad for å få lov til å jobbe med hobbyen sin: VIN

Hanne Wexelsen 14 1

Hanne

Salgs- og markedskoordinator Oslo, Østfold

Med fokus på kunder og service kommer lang erfaring fra Vinmonopolet og Vingruppen godt med. Vinkelner med sans for det gode liv!

Stian Gjefsen Uten Ramme

Stian

Account Manager Oslo, Hordaland, Sogn og Fjordane, Hedmark/ Oppland

Energisk fyr med bakgrunn fra Vinmonopolet, restaurant og med sommelierutdannelse. Litt for glad i mat, riesling, nebbiolo og champagne.

Vin bak slottet

En flott 1800-tallsvilla I inkognitogaten 24c, noen steinkast bak det kongelige slott, har Vingruppen innredet et utstillingsvindu mot kunder og... Les mer →