Errekalde Txakolina S.L.

Hiruzta Bodega er drevet av familien Reklade, elskere av vinstilen Txakoli. Reklade har med stor entusiasme gjennopprettet produksjon av vin i Hondarrabia hvor de hovedsakelig dyrker den lokale druestorten Hondarrabi Zuri. I 2012 åpnet de vingården, med den første 2011-årgangen på markedet.

Hiruzta Winery3

Om Errekalde Txakolina S.L.

Horndarrabia er en pittoersk firskelandsby som har klart å bevare sin arkitektur, historie og en viktig gastronomisk kultur blant innbyggerne. Landsbyen er omgit av fjell og hav, 18 kilometer fra San Sebastian og nær franske baskiske byer som Saint-Jean-de-Luz og Biarritz.

Baskerland er verdenskjent for sin gastronomi. Litt mindre kjent er appellasjonen Txakolina som byr på en forfriskende og lett perlende vinstil. Txakoli er en vin produsert i dette området, hovedsakelig med druetypene Hondarrabi og Zuri, begge lokale druevaranter som gjør at Txakoli-viner skiller seg ut fra alle andre viner.

Filosofi

"Vår lidenskap og kjærlighet til vinens verden var det som inpirerte oss til å etablere en vingård og lage våre egne txakoli-viner i en av de vakreste stendene i Baskerland; Hondarrabia"

Hiruzta Viñedo 5
Hiruzta visita guiada degustacion