GCF Group

Le Grand Chais de France er den ledende private vinprodusenten i Frankrike. Kvaliteten på vinene er høyt prioritert og derfor er de tilstede i hjertet av vingårdene ved hjelp av sine egne vinproduksjonssentre

GCF image metiers 1 2

Historie

Det hele startet for over 40 år siden, Joseph Helfrich opprettet gruppen Les Grands Chais de France med ønsket om å tilfredsstille tørsten til vinelskere. Konsernets historie er først og fremst historien om en familie drevet av en lidenskap for vin og terroir. Denne suksessen skyldes også at familieånden binder alle ansatte og forener teamene gjennom en felles visjon:

"Forbrukere over hele verden har kommet for å nyte det enorme mangfoldet av viner og autentisiteten til fransk og utenlandsk terroir."

Filosofi

Vi dyrker vingårder med mål om å høste de beste druene

Med 3 760 hektar vingårder over hele verden og lidenskapelige og svært krevende tekniske team, ønsker vi å realisere det fulle potensialet i hver region og fremme de unike egenskapene til hver terroir og vingård. Vi investerer kontinuerlig i bevaring og utvikling av vingårdene.

Vingårdene er engasjert i miljøvennlige tiltak og har fått HVE-merket for miljøvern.

GCF er den ledende private vinprodusenten i Frankrike, unntatt kooperativer. Kvaliteten på vinene er høyt prioritert og derfor er de tilstede i hjertet av vingårdene ved hjelp av sine egne vinproduksjonssentre. GCF har sterke partnerskap med vinbønder og kooperativer, og er forpliktet til å samarbeide med produsenter gjennom foreninger opprettet for å skape solide relasjoner på lang sikt. I dag har disse foreningene over 1800 partnere.