Glover Family Vineyards

Ben Glover startet vinmerket Zephyr i 2007. Navnet Zephyr betyr en snill bris, inspirert av vinden som modererer vinmarkene deres i kystklimaet rundt Marlborough. Glover er 4. generasjons vinmaker på gården som er lokalisert i det populære området Dillon’s Point, en underregion i Marlboroughs Wairau Valley.

Ben Glover Winemaker Coterie

Chardonnay, Gewurstraminer, Riesling, Pinot Gris, Sauvignon Blanc og Pinot Noir ble i 1985 plantet ved siden av elven Ōpaoa i Marlbourough. Disse druetypene trives godt i den fruktbare leirjorden vi finner i området, noe som bidrar til et livlig uttrykk – elegante aromaer, balansert dybde i frukten og en lang strukturert avslutning.

10 år etter lanseringen av Zephyr har nå Ben og hans kone Susie omgjort 21 av hektarene på gården til økologisk drift. Ved å bære den Bio-gro-sertifiserte økologiske logoen - fortsetter Zephyrs reise for å best uttrykke smakene jordsmonnet tilfører vinen, samtidig som de legger vekt på vindyrking gjennom jordhelse, biologisk mangfold, regenerativt jordbruk og til slutt oppmerksomt forbruk. Aldri i ro, alltid på farten og alltid nyskapende planlegger de sitt neste trekk på gården; med familien.

Wild flowers in vineyard
Artboard 2