Masi Agr.

Historien om Masi begynner i 1772, når familien Boscaini utførte sin første innhøsting i den prestisjefylte vinmarken «Vajo dei Masi», lokalisert i en dal i hjertet av Valpolicella Classica regionen. Masi produserer og distribuerer Masi Amarone og andre premium produkter inspirert av det venetianske området og deres verdier.

Appassimento 2

1965 er en milepæl for historien av produksjon av vin i regionen, da Masi er den første produsenten til å kommersielt markedsføre en «Ripasso» vin; Dette er i dag den ikoniske Masi Campofiorin. Etter mer enn 200 år med lidenskapelig vinmaking er selskapet fremdeles i den samme familien, styrt av 6. og 7. generasjon, og ledet Sandro Boscaini a.k.a «Mr Amarone».

Ved bruk av stedstypiske druer, autoktone metoder, forskning og eksperimentering gjort av Masi Technical Group, både er og forblir de en av de mest anerkjente produsentene av Italienske høy-kvalitetsviner.

Ansett som en «benchmark» produsent innen produksjon av Amarone, fortsetter Masi å innovere og videreføre sin ekspertise om «appassimento» metoden», en metode som har vært i bruk siden romertiden. I mer en 40 år har Masi gjennomført en rekke ambisiøse prosjekter ved å utvikle historiske vingård, og har blant annet samarbeidet med:

  • Conti Serego Alighieri, etterkommer av poeten Dante og eiere av eiendommen med lengst historie og tradisjoner i Veneto.
  • Conti Bossi Fedrigotti, den prestisjefylte produsenten fra Trentino
  • Canevel, produsent av høy-kvalitets musserende vin i Valdobbiadene

Masi eier også de økologisk-drevet eiendommene Poderi del Bello Ovile i Toscana og Masi Tupungato i Argentina.

Famiglia Boscaini

Famiglia Boscaini

Nyeste produkter fra Masi Agr.: