Viña Doña Paula

Viña Doña Paula er et vineri med røtter i lidenskapen for vin. Grunnlagt i 1997 i Mendoza, Argentina, av Claro Group, har vineriet klart å markere seg som en av de mest anerkjente produsentene av høykvalitetsvin i regionen.

Los Indios Vineyard 1

Lidenskap og gleganse i Argentinas fremste vinproduksjon

I dag er Viña Doña Paula anerkjent nasjonalt og internasjonalt for kvaliteten og elegansen til sine viner. Dets merker, som Doña Paula Estate, Altitude Series, Selección de Bodega og Parcel, har vunnet utallige priser og anerkjennelser i anerkjente vin konkurranser og konkurranser, og har dermed styrket vineriets rykte som en av Argentinas ledende vinprodusenter.

Doña Paula ligger i Mendozas vinregion, kjent for sin fantastiske natur og ideelle klima for druedyrking. Vinmarkene dekker ulike områder innen Mendoza, som Luján de Cuyo og Uco Valley, som kjennetegnes av høyden, varierte jordtyper og enestående klimatiske forhold.

Doña Paulas vinmarker drar nytte av mangfoldet av jordtyper til stede i Mendoza. I Luján de Cuyo er jordene hovedsakelig alluviale, sammensatt av leire, silt og sand, noe som gir utmerket drenering og vannretensjon. I Uco Valley er jordene steinete og mer kalkholdige, noe som gir en særegen mineralitet til vinene.

En karakteristisk egenskap ved Doña Paula er fokuset på å uttrykke geografi og miljø, og streben etter eleganse i vinene. Vineriet bruker presisjonsvinproduksjonsteknikker for å identifisere og velge de beste egenskapene for hver druesort. Dette gjenspeiles i vineriets ulike vinlinjer, som viser mangfoldet og rikdommen av Mendozas jord og mikroklima.

Doña Paula, med sin relativt unge historie, har etablert seg som en referanse innen produksjon av kvalitetsvin i Mendoza, Argentina.

Martin Kaiser 4

Martin Kaiser

DOÑA PAULA WINERY

Doña Paula vineriet