Våre produsenter

11 Juillet 2017 les Clos x 2

Dom. Laroche

Domaine Laroche har røtter fra 1850 og har vært blant de sentrale husene i utviklingen av moderne Chablis og bidragsyterne i konsortiet i Chablis. Vinhuset Laroche består i dag av to deler: Domaine Laroche som er eiendommen i Chablis hvor de eier 90 hektar med vinmarker samt Laroche-Mas La Chevalier, som er negociantvirksomheten med hovedsete og stort vineri i …

Oenologist 8

Codorníu

Codorníu ble grunnlagt i 1551 og er det eldste vinhuset i Spania, og også blant verdens eldste. Cavaeventyret ble startet av den unge José Raventos som var eventyrlysten og dro ut på en reise i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han kjent med hemmeligheten bak franskmennenes musserende suksess.

Bricco Fiasco 2

Az. Agr. Azelia

Azelia har tappet vin under egen etikett siden 1967, men ble etablert av Lorenzo Scavino i Castglione Falletto allerede i 1920. I dag er det 4. og 5. generasjon som driver videre; far og sønn Luigi og Lorenzo som er oppkalt etter sin oldefar.

DSC006

Olivier Leflaive Frères

Burgund strekker seg fra Beaujolais i sør til Chablis i nord og er et av verdens mest tradisjonsrike og sofistikerte vindistrikter. Vinhuset Olivier Leflaive har base i landsbyen Puligny-Montrachet og nyter anerkjennelse som en av av de mest suksessrike vinmakerne i distriktet. 

MG 1598

Philipp Kuhn

Til tross for at Philipp Kuhn er født på 70-tallet, har han allerede 29 årganger bak seg på familieeiendommen i nordre Pfalz. Under Philipps ledelse, med assistanse av den dyktige Lars Lander, har eiendommen gradvis nærmet seg toppsjiktet av tyske produsenter

Torre de Oña Vendimia

La Rioja Alta

Den tradisjonelle produsenten La Rioja Alta ble etablert allerede i 1890, som et av de første vinhusene i Rioja. Rioja-viner er en av vinverdens sterkeste merkevarer, de forbindes gjerne med fatlagring og viner med preg av krydder, vanilje og tørket frukt.

Kirj 06 0041

Kir-Yianni

Yiannis Boutaris etablerte Kir-Yianni i 1997 med et målrettet fokus om å få frem det ypperste potensialet i Xinomavro spesielt. Boutaris forlot da familiens eget vinhus Boutari Wine Group, og har siden ikke sett seg tilbake. I dag driver Stellios Boutaris Kir-Yianni gården videre med ytterligere ambisjoner, energi og dedikasjon.

5287 foto familia

Castelo de Pedregosa

Castelo de Pedregosa ble grunnlagt i 1993 av Bartolomé Pedregosa og María del Carmen Castelo. Produsenten holder til i Sant Sadurní d’Anoia, i hjertet av appellasjonen for cava, og her har familien Pedregosa Castelo totalt 26 hektar vinmarker. Familien begynte med økologisk vindyrking i 1997, så ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemidler brukes. På gården hvor …

Cazes 2

Dom. Cazes

Domaine Cazes ble etablert av Michel Cazes i 1895 og er blant pionerene innenfor biodynamisk vindyrking. Cazes startet sin overgang til biodynamikk i 1997 og i 2005 var hele eiendommen på 220 ha ferdig sertifisert biodynamisk.