Våre produsenter
Dom. Laroche
Domaine Laroche har røtter fra 1850 og har vært blant de sentrale husene i utviklingen av moderne Chablis og bidragsyterne i konsortiet i Chablis. Vinhuset Laroche består i dag av to deler: Domaine Laroche som er eiendommen i Chablis hvor de eier 90 hektar med vinmarker samt Laroche-Mas La Chevalier, som er negociantvirksomheten med hovedsete og stort vineri i …
Codorníu
Codorníu ble grunnlagt i 1551 og er det eldste vinhuset i Spania, og også blant verdens eldste. Cavaeventyret ble startet av den unge José Raventos som var eventyrlysten og dro ut på en reise i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han kjent med hemmeligheten bak franskmennenes musserende suksess.
Az. Agr. Azelia
Azelia har tappet vin under egen etikett siden 1967, men ble etablert av Lorenzo Scavino i Castglione Falletto allerede i 1920. I dag er det 4. og 5. generasjon som driver videre; far og sønn Luigi og Lorenzo som er oppkalt etter sin oldefar.
Olivier Leflaive Frères
Burgund strekker seg fra Beaujolais i sør til Chablis i nord og er et av verdens mest tradisjonsrike og sofistikerte vindistrikter. Vinhuset Olivier Leflaive har base i landsbyen Puligny-Montrachet og nyter anerkjennelse som en av av de mest suksessrike vinmakerne i distriktet.
Philipp Kuhn
Til tross for at Philipp Kuhn er født på 70-tallet, har han allerede 29 årganger bak seg på familieeiendommen i nordre Pfalz. Under Philipps ledelse, med assistanse av den dyktige Lars Lander, har eiendommen gradvis nærmet seg toppsjiktet av tyske produsenter
La Rioja Alta
Den tradisjonelle produsenten La Rioja Alta ble etablert allerede i 1890, som et av de første vinhusene i Rioja. Rioja-viner er en av vinverdens sterkeste merkevarer, de forbindes gjerne med fatlagring og viner med preg av krydder, vanilje og tørket frukt.
Kir-Yianni
Yiannis Boutaris etablerte Kir-Yianni i 1997 med et målrettet fokus om å få frem det ypperste potensialet i Xinomavro spesielt. Boutaris forlot da familiens eget vinhus Boutari Wine Group, og har siden ikke sett seg tilbake. I dag driver Stellios Boutaris Kir-Yianni gården videre med ytterligere ambisjoner, energi og dedikasjon.
Castelo de Pedregosa
Castelo de Pedregosa ble grunnlagt i 1993 av Bartolomé Pedregosa og María del Carmen Castelo. Produsenten holder til i Sant Sadurní d’Anoia, i hjertet av appellasjonen for cava, og her har familien Pedregosa Castelo totalt 26 hektar vinmarker. Familien begynte med økologisk vindyrking i 1997, så ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemidler brukes. På gården hvor …
Dom. Cazes
Domaine Cazes ble etablert av Michel Cazes i 1895 og er blant pionerene innenfor biodynamisk vindyrking. Cazes startet sin overgang til biodynamikk i 1997 og i 2005 var hele eiendommen på 220 ha ferdig sertifisert biodynamisk.
A. Mendes
Anselmo Mendes er sertifisert som Sustainable Farming, Anselmo hylles som en av pionerne for Vinho Verdes renessanse. Han har bidratt til å løfte denne vinstilen opp fra de enkle brusaktige billigvinene, til seriøse lagringsdyktige viner. For å få ti …
Abbazia di San Gaudenzio
Etter mange generasjoner er Santero-familien stolte av å eie og administere vingården Abbazia di San Gaudenzio. Denne vingården er så viktig for den historiske og kulturelle betyndningen.
Agr. Ayunta
Alcoholes de Tomelloso S.A.
Allesverloren Est.
Allesverloren er en av de eldste vingårdene i Sør-Afrika. Eiendommen ble av guvernøren i Cape gitt til en enke som het Cloete. Cloete var en av de første nybyggerne som slo seg ned i Swartland, og her etablerte hun en liten gård. Etter en tur til Ste …
Altschwager Kenneally
André Brunel
André Brunel er av de største navnene i Rhône-dalen, i Frankrikes mest historiske appellasjon, Châteauneuf-du-Pape. Allerede da romerne invaderte Frankrike i år 50 før Kristus fant de kultiverte vinmarker i Rhônedalen.
André Clouet
«Når gud og naturen gir deg druer, plukker du dem og lager vin! Sånn er det». Jean-François Clouet som er ansvarlig for vinmarker og kjeller i det familiedrevne huset André Clouet, regnes for å være blant de mest karismatiske vinmakerne i Champagne. …
André Lurton
André Lurton er en av de viktigste produsentene i appellasjonene Entre-Deux-Mers og Pessac-Léognan. Han ble født på Château Bonnet i 1924, og har bodd der siden. Han var mannen bak oprettelsen av kvalitetsappellasjonen Pessac-Léognan i 1987, noe som …
Antoine Moueix et Fils
Landområdet til Patache d'Aux ble etablert i 1660-årene når Lord Jean-Jacques d’Aux drenerte området og i 1720 ble første årgang høstet fra vinstokker plantet i 1710. I 1880 ble huset døpt om til Cru Patache og i 1932 fikk det status som Cru Bourgeoi …
Arcus
Arilds Vingård
Annette og Jonas Ivarsson ble hodestups forelsket i den eldste gården i den gamle fiskelandsbyen Arild på den vakre Kullahalv-øen i Sveriges sydligste region. I dag er Arilds Vingård med sine over 30 hektar største vingård i Sverige!
Astoria A.C SRL
Az. Agr. Azelia
Azelia har tappet vin under egen etikett siden 1967, men ble etablert av Lorenzo Scavino i Castglione Falletto allerede i 1920. I dag er det 4. og 5. generasjon som driver videre; far og sønn Luigi og Lorenzo som er oppkalt etter sin oldefar.
Az. Agr. F.lli Speri
Familien Speri kom til Valpolicalla for syv generasjoner siden og lager vin kun fra egne vinmarker, ca 60 hektar i hjertet av Valpolicella Classico. Siden 2015 er alle Speri-vinmarkene økologisk sertifisert. Luca Speri er yngstemann i familien og set …